WİFİ RADAR

Evet arkadaşlar  bugün sizlerle çok kullanışlı bir uygulama olan 'WİFİ RADAR' uygulamasını inceleyeceğiz.





Bu uygulamanın kullanışlı olması  normal cihazınızda bulunan wifi  uygulamasının göremediği bir çok ağı görebiliyor. Aranızda' Bu nasıl olur diyenler olabilir.'Bunu sizlere söyle açıklayacağım:

Sizin kullandığınız wifi uygulaması sinyaller az olduğu için ağı size göstermez.Sizlerde bu ağın görünmediğini sanarsınız. Ancak bu uygulama sinyal ne kadar az olursa olsun ağı görmenizi sağlar.Burada da anlattığım yöntemleri kullanarak wifi gücünüzü arttırabilir ve bu uygulama sayesinde telefonunuzun göremediği ağları rahatlıkla görebilir ve bağlanabilirsiniz.

Yukarıda linkini verdiğim yerdeki iki wifi güçlendirme yöntemlerinden  birincisi ile kolayca wifi radar sayesinde  bağlanmak istediğiniz ağ üzerinde yüksek hızlara ulaşabilirsiniz.

Wifi Radar uygulamasının özellikleri bununla  bitmiyor.Wifi radar  cihazınızda bulunan mayetik alan sayesinde sizin bağlanmak istediğiniz wifi ağı nerede , ne kadar uzak  bunlar gibi bilgiler verebilmekte. Eğer cihazınızda manyetik alan [Yani pusula özelliği] yoksa bunları yapamassınız.


"Ayrıca bknz: Tek Tuşla Root!"



Wifi Radar'ın nimetleri bununla bitmiyor.Sol terafta bulunan seçenekler butonundan bağlanacağınız ağa connect özelliği ile bağlanabilirsiniz fakat konumunu vs.  manyetik alan ile çalışan  özellikleri kullanamassınız.


Wifi Radar bu şekilde  işe yara bir uygulamadır.



google play  store  Wifi Radar 


Wifi Radar apk

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

TABLETE OVERCLOCK YAPMAK